(ФОТО) КУРТОНИТЕ ЌЕ СЕ ИЗЕДАТ МЕЃУСЕБЕ – Љупче Златев : Само на НЕПИСМЕНИ морони како Миленко со 30 години новинарски кариери не им текнува дека Бејли е сеуште амбасадор на САД

0
4037

Нека не ве лажат, Бејли е сеуште амбасадор на САД. Тоа што неписмењаци кои 30 години се занимаваат со новинарство не можат да увидат основни работи при комуникација на амбасади е друга приказна…напиша сителовото куртонче Љупче Златев на својот фејсбук профил.

Инаку Златев е долгогодишен корисник на грантови од СОРОС преку Милчин па очигледна е неговата наклонетост кон САД, а Миленко како и Мирка важи за еден путинист и русофилно лајно иако овие два мунгоси се тука еден покрај друг некаде па сега се обидуваат да се напаѓаат по ФБ на некој начин.