(ФОТО) КУРТОНИТЕ ТОТАЛНО ОДЛЕПИЈА – МИЛЕНКО ГИ ОБЈАВИ ТОЧНИТЕ АДРЕСИ НА ЖИВЕЕЊЕ ОД ТРИЧКО, КАБРАНОВ ,ФРЧКО, МИЛЧИН, ГЕРО, ОРДАНОВСКИ И ПОБАРА ДА ИМ ОТИДАТ СИЛЕЏИИ ДОМА ДА ГИ УБИЈААТ!!!

0
3305

Лудилото на режимот нема крај, ова што го прави Миленко на неговиот фејсбук профил е класичен повик за ликвидација на неистомисленици барајќи од неговата багра на следбеници да ги ликвидираат опозиционерите Тричко, Геро, Фрчко, Кабранов, Ордановски, Најчевска и други. Очигледно дека режимските измеќари сметаат дека со ликвидација на неколкуте опозиционери ќе ја уништат критичката кон режимот и дека со тоа ќе му направат услуга на Грујо да владее 50 години без никој да писне ни збор против него. Screenshot_4