(ФОТО) КУРТОНИТЕ СТАНАА МИЛИОНЕРИ ПОРАДИ ПУШИНЕЛАТА НА РЕЖИМОТ: Сарма се поднови со нов Мерцедес!

0
1765

sarma mercedes

Ова е новиот мерцедес на Ацо Сарма од Сител. Тој има дебели приходи и од работата во Сител но и од својот портал Пресс 24 кој е водечки куртонски портал преку кој Сашо Мијалков пласира ексклузивни деманти како онаа со дипломатскиот пасош. Порталот го водат заедно со неговата сопруга Цаци со која исто така работат во Сител. Значи ова се нивните куртонски пет минути, од ситен дилер на дрогичка по Драчево до уредник на портали и вести на телевизии за добра кинта поради пушењето на Грујо и бандата…

hqdefault

Сето тоа се наши пари, тоа не го заборавајте, ова е злосторничко здружување во кое додека Грујо и бандата крадат милиони, плацеви и згради и мади од наши пари, овие куртонските новинари им чуваат стража и ги бранат од опозицијата и НВО секторот и за тоа се наградени не од пленот кој е украден туку од буџетот, значи дупла штета!!!

images

Пред еден месец Цаци и мајка и Роза беа забележани на презентацијата на новата линија облека на Кокев, чии фустани и парчиња облека чинат илјадници евра и се наменети за високите општествени слоеви, директорки, докторки, сопруги и швалерки на милионери и олигарси… Ете до каде може да се крене човек ако добро знае да попуши, преносно секако…