(ФОТО) Куртоните на Стојменов не губат време за РАЗДОР И ЦЕНТРИФУГА НА МОЗОКОТ КАЈ РАЈАТА, уште рано наутро на Канал 5 РОКААТ СЕРИЈАЛ ОД ТЕМАТА ЗА ДВОЈАЗИЧНОСТ во Македонија!

0
1932

Серијалот на перење мозоци и подгревање на мултиетничката омраза на Канал 5 секое утро продолжува на емисијата Здраво Македонијо. Колку и да изгледа наивно водителот како Роберт Јанков како да не е од тука и како да незнае што се случува ни одблизу не е тоа, тој знае дека темата двојазичност служи како центрифуга на мозокот кај одредена маса во Македонија и со тоа упорно ја подгреваат заедно со Канал 5 во служба на Грујовата мафија и тоа на еден перфиден начин, подметнувајќи две теми од која едната мора да е ударна пропагандна за режимот на ВМРО-ДПМНЕ. robert