(ФОТО) КОЈ ЌЕ ГИ ПЛАТИ АВТОБУСИТЕ ОД ВЧЕРАШНИОТ МИТИНГ, ВМРО-ДПМНЕ ИЛИ МПЦ?!

0
2207

Ова се автобусите од ширум цела Македонија организирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ за кои тврдеа дека ги нема, тука се во близина на Рамстор. Ова се тие спонтани собири на вмровците кои ги прават за МаЌедоња.