(ФОТО) КОЈ ЛУДАЦИ У ПИЧКУ МАТЕР СЕ ОВА ТАЛИБАНЦИТЕ ЕЈЈЈЈ – Крушевскиот командир на полиција се колне пред ВМРО-ДПМНЕ дека ќе се бори против опозицијата!

0
825

Извесен Благојче Димшоски, командир во полициска станица Крушево, во полициска униформа се колне пред пиштол и кама дека ќе се бори против опозицијата?!?! ЕЈЈЈЈЈЈ ЛУДАЦИ ЕДНИ, ПА ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ БЕ АЛОООО ШУШУМИГИ ЕДНИ, ВОЛОВИ ЕДНИ НАПУВАНИ!

Во меѓувреме, еве што на својот фејсбук напишал овој цреп вработен во МВР :

komandirsekolne