(ФОТО) КОПУК КОЈ ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

0
3336

 

Македонија си го доби својот копук на денот, тоа е она комунистичко пувало Угриновски кое преку ноќ си ја промени идеолошката матрица и улета во јатото на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ кој од најголем поддржувач на ликот и делото на Ј.Броз Тито стана најголем пушач на Грујче и фамилијата. КОЕ Е САМО ОВА ЕДНО БЕДНО ГОМЦЕ СКАПАНО…