ФОТО: Комунистичка љубовна идила – Министерот Диме Спасов домазет во потесното семејство на комунистот Лазар Колишевски

0
2838

dime-spasov-540x293

Еден од најмладите по години, министер во владата на Груевски, министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, според извори на Либертас, ја посватил ВМРО-ДПМНЕ со најтесното семејство на комунистичкиот лидер, сега покојниот Лазар Колишевски.

Изворите на Либертас тврдат дека избраничката на младиот министер кој неодамна се ожени, е внука на Колишевски од прва линија, односно ќерка на една од трите негови ќерки.

Целиот текст може да го прочитате ОВДЕ