(ФОТО) КОЛАПС НА ПРОТЕСТИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ – НАРОДОТ НЕ ГИ САКА ПОВЕЌЕ, НЕМА СЕНДВИЧИ, НЕМА ПАРИ ЗА АВТОБУСИ И ВРАБОТУВАЊА : Штама на протестот на Вмровците, ни Н од народот денес!!!

0
1779

ВМРО-ДПМНЕ на денешниот протест против владата потфрли кај народот, ни трага ни глас од најавените стотина илјади граѓани против хунтата на Заев, ни трага ни глас од најавените моќни протести. Нема повеќе лажни вработувања, нема уцени и закани, нема присилен народ на протести, нема сендвичи нема моќ нема сила, прдеж под јорган, пувеж.