(ФОТО) КОЛАПС ВО ОБРАЗОВАНИЕТО, ЕВЕ ШТО ЌЕ УЧАТ НАШИТЕ ДЕЦА : Учителка во школски дневник со порака до учениците ,,11-ти Октомври, ден на независноста на Македонија”!

0
6341

Дека образованието е во колапс последните неколку години има многу показатели, но последната глупост на учителка во едно основно училиште во Скопје ги преплави социјалните мрежи каде во училишен дневник стои порака дека 11-ти Октомври е всушност денот на македонската независност!

Коментари за оваа порака и не се многу потребни, проценете и самите што тоа учат децата во основните и средни образовни процеси во Македонија :

14702325_1858537214368294_7100051277485352627_n