(ФОТО) КИРАЦ НА ЛЕТЕН КАМП НА СДММ: СДСМ ја обезбедува македонската иднина, иднината на младите. Зајакнат и обезбеден македонски идентитет и членство во ЕУ и НАТО

0
492

Денеска, со младите, на #СДММЛетенКамп во Охрид разговаравме за иднината на Македонија.

Истакнав дека младите се нашата иднина. Затоа, обезбедувањето на иднината е исполнување на клучните заложби на било која политичка опција.

СДСМ ја обезбедува македонската иднина, иднината на младите. Зајакнат и обезбеден македонски идентитет и членство во ЕУ и НАТО.

Охрабрен сум од силната поддршка на младите за интегративните и прогресивни процеси. Сплотени, заедно, со другарство и пријателство, одиме напред, Македонија оди напред!