(ФОТО) КАРПОШ ВО ШОК : СТЕВЧО МУЊА ЈА УДРИ ТОА ЧЕТНИЧКАТА БИЧКИЈА НА ТОА ДРВАТА ВО КАРПОШ И ИМ НАПРАВИ НА КАРПОШОВЦИ ОПШТ ПИЧВАЈЗ!

0
2658

20136711_1404029146317540_2136084096_n 20158493_1404029749650813_1882677583_n