(Фото) Како изгледаше отворањето на ресторанот на Новак Ѓоковиќ во Монако?

0
627

Првото селфи од ресторанот Новак го објави на Твитер, а потоа следуваа неколку од неофицијалното отворање на ресторанот, кој се очекува да почне да работи за неколку недели.

„Успеавме! Својата страст кон здравата храна, Јелена и јас ја претворивме во ресторан кој го нарековме Eqvita. Официјалното отворање е за неколку недели, а вечерва ќе им го претставиме на семејството, пријателите и колегите кои се со нас во Монако,“ напиша Новак.

Дел од атмосферата:

Screenshot_31 Screenshot_32 Screenshot_33 Screenshot_34 Screenshot_35 Screenshot_36 Screenshot_15 Screenshot_16 Screenshot_17 Screenshot_18 Screenshot_19 Screenshot_20 Screenshot_21 Screenshot_22 Screenshot_23 Screenshot_24 Screenshot_25 Screenshot_26 Screenshot_27 Screenshot_28 Screenshot_29 Screenshot_30