(ФОТО) КАКВА НЕНОРМАЛНА БУДАЛА : Јанко Бурек почна да става ТАНГИ на лице среде емисија и несвесно да ја РЕМЕТИ ИВОНА ЗА ГАЧИЦИТЕ ОД 500 ЕВРА!!!

0
5725

Откако Јанко од студиото на Сител 3 со својата емисија се пресели на фејсбук од својата дневна соба тотално аздиса и се мрдна, копилето повеќе и не се контролира, почна дури да ја ремети Ивона за тангата од 500 евра во бомбите на СЈО.

17521541_1649285655087169_1835526814_o