ФОТО: И стотици штипјани излегоа на улица за режимот да го испратат во историја

0
469

Стотици граѓани на Штип револтирани од одлуката на претседателот на Иванов за сеопшта аболиција бараат негова оставка и одложување на изборите.

CgVlbU_W4AAeg6a CgVlv4-WsAAler3