(ФОТО) И Ресен се приклучи на Шарената револуција

0
605

Вечерва и Ресен излезе на протест како дел од Шарената револуција, приклучувајќи се на многуте градови ширум Македонија кои бараат правда.13139315_1183786251640141_2948418243132755278_n