(ФОТО) И ОВА ЛИ ЌЕ ГО ЧИСТАТ ТЕТКИТЕ ОД ДПМНЕ: КОНТРА БОЈА ВРЗ ТАБЛАТА НА СОРОС ВО АЕРОДРОМ!

0
724

Сорос отворено општество има седиште во Аеродром и талибанците од ДПМНЕ денеска фрлиле боја врз таблата на невладината организација.

Сега останува да видиме дали ќе ги пратат и тетките од ДПМНЕ да зачистат. Ова е гарант идеја на МИЛЕ МИ ТЕКНА ГРУЈЧО!