(ФОТО) И овај се продаде, уште еден А1-овец отиде да служи на ОКУПАТОРОТ

0
1104

Новата куртон телевизија ТВ НОВА на оној што вози Сеад во бомбите на Заев прерасна во вистински куртон расадник, па сега гледаме и нов А1-овец во служба на режимот

goce.mihajloski.