ФОТО : И НА РЕЖИМСКИТЕ ЛЕБАРКИ ОД ИНСТИТУЦИИТЕ ВО ПРИЛЕП НЕ ИМ Е ЛЕСНО, ЕДНА БРИФИРА ЗА ПРОТЕСТОТ НА ГРАЃАНИТЕ А ДРУГА СЕ КРИЕ ЗАД ЗАВЕСИ

0
1016

lebarka1 lebarka2