(ФОТО) И НА ПОТТРЧКОВЦИТЕ ОД РЕЖИМОТ ИМ ЗБОКТИСА – КУР ОД ЦРНЕЦ ОД БОЦВАНА ЗА ЦРНИ ГРУЈО ВО ПРИЛЕП

0
1631

Фотографија снимена од еден на штабовите од ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп, очигледно и на неговите поттрчковци им збоктиса од 10 години режим па типацот на фотографијата се одлучил за кур на Грујо и режимската пропаганда.15416113_1488759491134516_898938710_n15416080_1488746944469104_1098549945_n