(ФОТО) И КУРТОНИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА СО ОТРОВНИТЕ ПЕЧУРКИ

0
1027

Колку треба да е човек глуп и ретардиран за да и соопшти на македонската јавност дека Македонија е лидер во се а уствари тонеме во античките гомна на Грујо и Ахмети.