(ФОТО) И КУРТОНИТЕ НА ,,ЕДНООКИ” СИ ИГРААТ МАЈТАП СО ГРУЈО, НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА МОБИЛНИ ЌЕ СЕ ВИКА ,,ГРУЈОМОН”

0
2322