(ФОТО) И во Кавадарци се крена на ВОСТАНИЕ против режимот

0
469

Денеска и граѓаните на Кавадарци излегоа на протести против скандалозната аболиција и изборите на 5-ти јуни.

CggXM42WcAQVOWb