(ФОТО) И БЕТМЕН ПУШИТ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ДИК ВО ,,НОЌТА НА МАЛИТЕ КУРИЊА” МУ ГО ГОЛТАТ НА ГРУЈОТА, ЕПА ТОА Е, КАКО ЌЕ ТИ РЕЧАТ ОД ПАРТИЈА

0
1544

15421044_10212107419744704_8420429638480998575_n