(ФОТО) И Бети Канчевска Милевска ВЕОМА ВРЛО се ИСКУФЕРУВА со изнесување на огромни вреќи материјали од Министерството за култура!

0
1931

Утрово од Министерството за култура се изнесуваат вреќи во кои не се знае што има. Овие фотографии ги доби Либертас а „операцијата“ се уште е во тек.

Ова се случува непосредно откако Трајко Вељаноски си ги собрал работите од претседателскиот кабинет на Собранието и преземањето на кабинетот од страна на новиот претседател, Талат Џафери.

18302345_1246021195518132_153631684_n-670x503