(ФОТО) ИНФОРМАЦИИТЕ НА О.К. ВМРО-ДПМНЕ ПРИЛЕП ПРОТЕКУВААТ КАКО ПРЕВРИЕНО МЛЕКО НА РИНГЛА 6-КА : СМС ПОРАКИ НА РЕЖИМОТ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА “ПЛИВААТ” ПО ФЕЈСБУК

0
2786

По социјалните медиуми се појави скриншот на партиска СМС од ОК ВМРО-ДПМНЕ ПРИЛЕП порака каде според пораката во ОУ ,,Добре Јованоски” Прилеп новото партиско вработување со амин на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп ќе биде лицето Филип Трајкоски од унија на млади сили.

Иако ова не е прва информација која произлегува од просториите на О.К. ВМРО-ДПМНЕ Прилеп така што пред извесно време беше пробиен и список на спакувани потенцијални гласачи на режимот за идните парламентарни и локални избори.

14199678_1369360339741099_6130366507649132937_n