ФОТО: Зоран Ставрески го празнува Илинден во Њујорк!

0
933

Министерот за финансии, Зоран Ставрески е во Њујорк, дознава новинската агенција „Мета“.

Screenshot_3

Репортерот на „Мета“ го фотографираше министерот Ставрески вчера, во близина на Музејот на модерна уметност (МОМА), во Њујорк.

Од Владата и од Министерството за финансии денеска не добивме одговор дали министерот Ставрески е на годишен одмор или, пак, е во работна посета на Соединетите Американски Држави (САД).

Денеска ниту еден од портпаролите на Владата и на Министерството за финансии не одговараше на нашите телефонски повици за потврда на информацијата.

Извор: Мета