(ФОТО) Зоран Заев Христовото воскресение го дочека со своите сограѓани

0
852

Како и во минатите години, така и оваа, градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, Христовото воскресение го дочека заедно со своите сограѓани.

Тој ноќеска на полноќ, со сопругата Зорица и соработниците присуствуваше на Велигденската воскресна литургија која што се одржа во црквата „Св. Григориј Палама и Димитриј“ во Струмица.

Со верниците кои го наполнија дворот на црквата, си го честитаа Христовото воскресение и си посакаа многу здравје, среќа и благосостојба во семејствата.

2 8 7 6 5 3