(ФОТО) ЗГОДНАТА ХРВАТСКА ПРЕТСЕДАТЕЛКА МУ МЕШАШЕ НА РУСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ МЕДВЕДЕВ

0
1076

Згодната претседателка, Колинда му мешаше на рускиот претседател по повод поведата на Хрватска врз Русија на светското првенство од 4-3 по изведување на пенал рулетот.