(ФОТО) За ова еден ден ќе му е поклонуваме на СДСМ а ќе колнеме и пцуеме со сета сила по ВМРО ДПМНЕ, ама џабе, касно ќе биде за се!

0
449

13177243_290012157997349_4466810522974809423_n