(ФОТО) ЗАТВОРЕНИК ВО ШУТКА ГО ЧЕКА ГРУЈЧЕ СО ПРЕСТИЛКА СО ЏЕБ ЗА ДА ГО ЧУВА САПУНЧЕТО ВО НЕГО ДА НЕ МУ ПАДНЕ

0
2415

Фешта од затворот во ,,Шутка” по изречената пресуда на судијката Добрила Кацарска која во Кривичниот суд во Скопје денес на екс премиерот Никола Груевски му изрече казна затвор од 2 години. Се појави и фотка на затвореник кој ќе го очекува Груевски како цимер со престилка со џеб за да не му паѓа сапунчето.