(ФОТО) ЗАКАНИ ПО ЖИВОТ СО КУРШУМ ВО ЧЕЛО ОД ФЕЈСБУК ТАЛИБАНЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СОВЕТ ВО ГРАД КУМАНОВО, АТИНА МУРГАШАНСКА

0
2302

Претседателката на советот на град Куманово од редовите на СДСМ, Атина Мургашанска доби закана по живот од талибанец на ВМРО-ДПМНЕ од страна на извесен Кристијан, кој преку социјалната мрежа Фејсбук по приватна порака на претседателката на советот на град Куманово и напиша “Куршум од организацијата на Христијанската држава од Франција – Парис”, откако денес во советот на градот советниците водат вербална војна поради прекршувањето на договорот од Преспа на советниците на ВМРО-ДПМНЕ кои на своите лаптопи го залепија сонцето на Кутлеш.