(ФОТО) ЗАЕВ СО ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ДО ГУША ВО КАЛ ДИГААТ ОШТЕТЕН НАМЕШТАЈ ОД ПОПЛАВИТЕ , ГРУЈО И ТОДОРОВ ДО ГУША ВО ГОМНА ВО ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА СЕ КЕЗАТ КАКО ШЛАКНАТИ ПРЕД КАМЕРИ,Е ИМА РАЗЛИКА, ЈБГА!

0
2052

Грујо и Тодоров кој се до гуша во гомна се кезат како лудаци пред камерите додека Заев и обезбедувањето дигаат оштетен намештај од поплавените подрачја и се до гуша во кал, има разлика.

13892309_10153768677808202_5914014338623629430_n