(ФОТО) ЗАЕВ СИ ДОБИ ПОРТРЕТ ОД НАЈМЛАД ФАН НА ВЛАДАТА

0
1966

Премиерот Заев си доби фото портрет за време посетата на еден од најмладите фанови на владата.