(ФОТО) Заев на лидерската средба го заебава лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски откако овој дојде како попче откако го истегнаа за уши САД и Брисел

0
5261

Заев на лидерската средба го заебава лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски откако овој дојде како попче откако го истегнаа за уши САД и Брисел.