(ФОТО) ЗАЕВ НАПРАВИ ФЕШТА НА МИТИНГОТ ВО СТРУМИЦА, А ПОТОА СЕ ПОФАЛИ СО ПОДДРШКАТА ОД НЕГОВИТЕ СТРУМИЧАНИ И ГО НАПРАВИ ПОПУЛАРНОТО СЕЛФИ!

0
934

Премиерот Заев на митингот во Струмица каде има промоција кандидатот за претседател на СДСМ, Стево Пендаровски направи фешта со своето популарно селфи каде се гледа толпата насобрана на митингот.