(ФОТО) Е ВАКВА ПЕРВЕРЗИЈА НЕМА НИКАДЕ!!! ДОДЕКА ЦЕЛ НАРОД Е НИЗ ПОПЛАВЕНИТЕ РЕГИОНИ , ГРУЈО Е СО ПАМЕТОТ ВО ПРОВИЗИИТЕ ВОЗДИГНУВА НОВА ГРАНДИОЗНА ГРАДБА ОД БАРОК ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!

0
3381

Додека цела нација рмба и црнчи по поплавените региони во Стајковци, Булачани, Ченто и Сингелиќ да помогнат и да соберат што е можно повеќе помош, режимот утрово со камиони во строгиот центар на Скопје на ул. Борис Трајковски гради грандиозна градба од барок која ќе чини милиони евра. Па ова го нема никаде, освен ако нема и за оваа градба ВМРО-ДПМНЕ некоја дебела провизиичка како што е за панорамското тркало. МОРЕ МАМЕТО ВАШЕ ЛОПОВСКО КЛЕПТОМАНСКО!!!

13950708_10154450275426248_1051758556_o 13977825_10154450275481248_1199978606_o