(ФОТО) Етиката и моралот на Трендо, режимското самобендисано куртонче

0
2166

Трендо на својот портал Оф Нет има рубрика “На дното” или поточно тоа е рубрика со која овај режимски релативизатор на јавното мислење објавува печатни грешки на некој сајт или фотографии или тоа може да бидат уште и “вулгарни” наслови, фотографии и слично и со тоа се потсмева на другите сајтови со тоа како нивните наслови или објави не биле етички и без морал а неговите објави се сите со висок морал и етика или во најмала рака биле смешни или глупави, па ајде да погледнеме дали е навистина така.

Одлучивме малку да се прошетаме по сајтот на другарчето на Илија Димовски и Иво Котевски за и ние малку да им доловиме на читателите дел од “етичкото” информирање на ова режимско и самобендисано копито, и еве што се може таму да се најде како етички кодекс на информирање, кур, сперма, тестиси, сперма, кур, тестиси 😀

Screenshot_1
Screenshot_4 Screenshot_5

Очигледно на Трендо само пушење и голтање му се мота во главата, бидејќи често знае да објавува наслови и фотографии на други сајтови кои според него се на дното еве неколку објави на Трендо кои секако може да се наредат во рубрика ,,На патлакот” или ,,Дубоко грло”.