(ФОТО) ЕТЕ ТОА СЕ НАШИТЕ ОД АВСТРАЛИЈА: Со фустан од 10.000 долари, го крстила синот Фил Физл, му купила џип од 50.000 долари, колне по Заев и цела влада, сите да сме ги обеселе!

0
2918

Ова е Нина Михајлова од Нов Јужен Велс, на фб се вика Нина Македонска. Синчето го крстила Фил Физл, му купила џипче од 50.000 долари, она опнала фустан од Кристијан Диор од 10.000 долари, и го брани името и колне по цела влада, сите да сме ги обеселе!