(ФОТО) Емил Стојменов на Грујо му праќа ходачи куртони со камери и микрофони да го гледа раја колку е загрижен поради поплавите

0
1191

Ова е ходечи куртон истражувачко новинарство на режимот, се мафтаат по цели денови да го снимаат вождот колку е тоа загрижен за жртвите и поплавите а уствари го заболе тоа главата режимска коцкеста. Го боли него за провизиите од панорамското тркало и барокот од милиони евра.hodeci kurtoni