(ФОТО) ЕКО КАТАСТРОФА И СЕ ЗАКАНУВА И НА БИТОЛА : ВО НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК ,,ПЕЛИСТЕР” ЛУДАЦИ УДРИРААТ БИЧКИЈА И СЕЧАТ ОД МОЛИКАТА КОЕ Е ДРВО ОД ЕНДЕМСКИ ВИД!

0
619

Без никакво образложение се сечи ендемски вид дрво “Молика” во Национален Парк Пелистер. Ако барем малку сте загрижени.

14264907_1795915497314447_7857285480275175916_n13446316_866608193483711_117580218_o