(ФОТО) ЕДНИ ОД ГЛАВНИТЕ КУЧИЊА НА ВОЈНАТА КОИ ГО ЗАКРВИЈА НАРОДОТ, АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ И ПУШАЧОТ НА ДИРЕКТОРСКИ ФОТЕЛЈИ ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ВО КУБАНСКИ РЕСТОРАН КОВААТ НОВО КРВАВО СЦЕНАРИО ПРОТИВ НОВОТО ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО

0
3869

Александар Пандов и Филип Петровски како едни од предводниците на овие протести на заедничка маса спремаат ново крваво сценарио за линч на пратениците од парламентарното мнозинство. Против Филип Петровски се води истрага во СЈО околу запалената документација на проектот Скопје 2014-та па од тука и затоа е најревносен поддржувач на овие крвави протести, на копиленцето му се заканува година затвор.filippandov