(ФОТО) ЕДНА ФОТОГРАФИЈА БЕЗБРОЈ ЗБОРОВИ – МОМЕНТОТ КОГА ЗАЕВ ЈА ДИГА БИТОЛА И РАЈАТА НА НОГА

0
3040

Кликнете на фотографијата за поголема верзија