(ФОТО) Една слика, на неа еден ВОЛ со жолта кошула извадена од панталони, плаво сако, фармерки, патики и голи глуждови и едно диктаторче, премиер на пола банана држава, СЕ ИСТРГНАЛЕ КАКО БИШКИ ВО БАРОКНИ ФОТЕЉИ…

0
646

11667514_1153331118017243_3032569022543827224_n

Али добро е, ипак ставил бело марамче во џебот на сакото, тоа ја вади целата ситуација… Шупак еден безмозочен, од Скопје е, по Америка се мотал, но во мозокот си останал мамлаз и бараба уличарска…