(Фото) ОФИЦИЈАЛНО : ГРУЈО НИКОЈ НЕ ГО ТРКАЛА – Фотографија на Грујо од ПОЛУПРАЗНИОТ КУРТОН собир на ДПМНЕ во Битола

0
1168

Тоа е таа глава коцкеста која го шлепа сопствениот народ за еден сендвич и сок како да се обични говеда и ги третира како стока и обична бројка, тоа е тој пастир (офчар) и ОДНАРОДЕН СОБИР кој прави поделба во македонското етничко ткиво, точно е како што тврди Грујо дека ВМРО-ДПМНЕ сега никој неможе да ги сопре, колата веќе тргна на удолница и назад враќање нема.

1505606_10206319549298087_6614229160365590940_n

 

11083008_10206319781983904_20018905_n