(ФОТО) Еве ја роденденската торта со која вечерва Боркица го пречека Грујо по договорот за избори на 11 декември

0
1763

torta gruevskiПоранешниот премиер и актуелен лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска полни 46 години. По тој повод на социјалните групи се постира специјална слика од неговата роденденска торта која незадоволните граѓани сакаат лично да му ја подарат на човекот кој безмалку деценија владее во Македонија. Автор е Александар Дојранлиев.