(ФОТО) ЕВЕ ЈА АРМИЈАТА БОДИГАРДИ КОИ ГО ЧУВАА ГРУЈО ОД СВОЕТО ЧЛЕНСТВО!

0
1079

1546114_1453002041685112_5614586687900525015_nbodigardi grujo

Само на една слика од фотографот на Плусинфо, се фатени во кадар дури седум бодигарди на Грујо. Тоа значи дека на настанот ги имало најмалку 15 што е навистина рекорд и е една цела сурија бодигарди! Пазете овие го чуваат Грујо од првиот и вториот ешалон на партијата кој дојде на свеченото отворање на новата луксузна партиска зграда??!?!?!

Замислете да треба да се појави Грујо во маса обичен народ, ќе требаше да го чува целата единица Тигри со се хермелини и БТР-И!