(ФОТО) Еве што читаат на плажите Грујовите директори : Директорот на државната лотарија на Македонија Владимир Бавча киниса по паметот ФАШИСТИЧКИ НА ЛУДОТО ГЕРМАНСКО КОПИЛЕ АДОЛФ ХИТЛЕР

0
2163

Директорот на Државната Лотарија на Македонија чита книги од Адолф Хитлер.

Ова е и одличен показател за тоа зошто Грујо во неговите потези има симболика со владеењето на германскиот лудак и психопат и најголемото зло во човештвото диктаторот Адолф Хитлер.

download lotarija1 lotarija(2)