(ФОТО) ЕВЕ КОИ ПАРАЗИТИ БИЛЕ ВО ТИМОТ НА МВРО-ДПМНЕ

0
8098

Целиот кат, на кој се наоѓа и министерскиот кабинет, бил претворен во партиски штаб.

За време на избори, овде доаѓале партиски членови кои не биле вработени во МВР.

Кол центар и партиски месен комитет ги спроведувале изборите наместо службите на министерството.

Од бомбите слушнавме со какви методи се служела партијата за време на избори, како злоупотребувајќи ја полицијата се носеле гласачи и се купувале гласови.19243129_1456212934435422_7388094083296728834_o-1