(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ЕВЕ КОИ ГОМНА ВО ТАБОРОТ НА ЏОРЏИО ТВИТААТ НА ХАШТАГОТ БОЈКОТИРАМ

0
2682

Ивана Трајковска поранешна новинарка на Вест сега во Агенцијата за разузнување во ОН во друштво со Синиша и Хорхе телефонирам, твитам бојкотирам.